Colectia pulovere 2013 Femei.
 
 
Incepand cu 2011 Offensive SRL a deschis un magazin online cu regim inchis B2B  de vanzare articole tricotate- pulovere barbati si femei. Magazinul online are regim inchis( accesul se face doar prin logare) deoarece este destinat doar vanzarii catre magazinele de profil din toata tara. Accesul se face pe baza de username si parola pe care le veti primi de la noi. Dorim sa colaboram cu magazine din toate orasele tarii. In acest fel veti avea acces la ultimile noastre articole aflate in productie si la preturi exceptionale. De asemneea veti avea acces la articole aflate pe stoc unde oferim discounturi foarte mari. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Pentru a cere acces la magazinul online va rugam sa bifati casuta corespunzatoare din formularul de contact, sau ne puteti cere telefonic sau pe email- offensive@offensive.ro.  
 
 
... ... ...

CLICK PE FOTO PENTRU A VEDEA NUMELE ARTICOLULUI.

 
    Daca doriti sa cereti o estimare de pret pentru articolul dvs p
uteti sa o faceti chiar acum!  Doar apasati butonul "Enquiry" si completati formularul web care se va deschide. Va garantam un raspun in maximum 1 zi !
    Pentru detalii cu privire la pret de productie, cantitate minima care o acceptam va rugam sa ne contactati la pagina Contact us