Capacitate productie

Suntem o firma de tricotaje situata in  SATU MARE- ROMANIA unde avem locatia noastra  principala  Avem de asemenea un un punct de lucru situat in CEHU SILVANIEI-ROMANIA. Suntem producatori de tricotaje  din anul 2000 , in special pulovere pentru femei, barbati si copii fabricate din fire de calitate excelenta importate din Italia si Franta. Putem asista clientii nostri in marketing, aprovizionare materiale si accesorii locale sau importate, si in logisitica.

Din moment ce nici o comanda nu este prea mare ori prea mica pentru noi, putem produce chiar daca cantitatea comandata este mai mica- de exemplu 300 bucati sau chiar mai putin!!!. Suntem  flexibili  in ceea ce priveste  M(inimum)O(rder)Q(uantity). In plus producem colectii de prezentare si vanzare pentru clienti nostri.

Putem dezvolta si produce articole in functie de cererea clientului sau in functie de articole alese din colectia noastra, care este in fiecare an si pentru fiecare sezon dezvoltata de designerii  nostrii.

Cu mai mult de 100 de tehnicieni, 10 ani de experienta  matura in ceea ce priveste controlul calitatii si interpretarea cerintelor clientlilor va uram bun venit pentru a stabili o relatie de afaceri prietenoasa si pe termen lung cu noi.

Liniile nostre principale de articole – tricotate variaza de la finetea 5, la 7-8, sau chiar 10-12. Firele noastre cele mai folosite sunt combinatii de fibre de lana, lana-acrilice , acrilice, bumbac, bumbac-acrilice, poliester, materiale combinate, vascoza, matase artificiala si fire metalice.

Capacitatea noastra de productie a ajuns la 30 000 de piese lunar din care 100% sunt exportatate catre tari din Europa respectiv Germania, Franta, Italia si Danemarca .

Am castigat o buna reputatie in materie de calitate , servicii, pret competitiv si organizare a relatiei cu clientii. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in limba romana, engleza sau italiana.

Va asteptam cu nerabdare sa cooperati cu noi in viitorul apropiat.

Capacitati de productie

Putem produce peste 30 000 de bucati pe luna pe fineti diferite si fire cu compozitie fibroasa  diferita.

Repartizarea capacitatilor noastre lunare pe fineti sunt:

              - finetea 5GG- 10.000-15.000 bucati,

              - finetea 8-7GG - 7.000-12.000 bucati,

              - finetea 10-12GG - 12.000-15.000 bucati.

Folosim fire  importate din Italia si Franta. Majoritatea compozitiilor fibroase a firelor  pe care le folosim sunt : 100% bumbac, 50% bumbac-50%acril, 50% lana-50%acril, 100% lana, 80%lana-20%acril, 70%acril-30%lana, 100% acril, 50%vascoza-50%acril, 77%acril-23%poliester si alte tipuri de fir.

Produsele noastre combina traditia germana cu un design italian realizate din fire de cea mai buna calitate.

Spre deosebire de alte firme de tricotat detinem experienta necesara dezvoltarii de  colectii noi in de msotre in fiecare an.

Cunostintele  extinse de moda si expertiza tehnica a personalului nostru ne recomanda ca fiind  alegerea ideala pentru un furnizor de tricotaje.

Tehnologie

Nivelul tehnic al utilajelor nostre  este un nivel inalt :

Sectia noastra de tricotat are numai masini de tricotat asitate de calculator din noua  generatie: STOLL CMS- 440, 411-6, 433-6, STOLL CMT 211, SHIMA SES 122 RT, SES 122 CS , SES 122 FF,  SES 124-S si doua staii de programare care sunt folosite  de programatori bine instruiti.

Sectia de croi este dotata cu o masina de croi automata  BIEREBI TA 103 si de o masina de croi KRAUSS

Sectia de confectii are masini de cusut    KMF, TEXTIMA, EXACTA;  masini de kett  JUKI, RIMOLDI, masini liniare: JUKI, UNICORN masini de nasturi si butoniere  JUKI precum si alte masini speciale.

Sectia de finishing- masini de calcat - NOVAKUST PLANOMAT, NOVAKUST IRONIG TABLES, VEITH HAND IRONING TABLES;

Sectia de brodat este dotata cu o masina computerizata cu 10 capete - ZSK -174. Toate broderiile sunt dezvoltate de programatori nostri

SECTIA TRICOTAT

 

Avem urmatoarele specificatii pe diferite fineti

Masini pe finetea 5GG-  6 masini

Masini pe finetea 7-8GG - 10 masini

Masini pe finetea 10-12GG - 9 masini

5 masini de tricotat pentru accesorii

SDS ONE si SIRIX statii de programare

 Putem sa dezvoltam si sa producem pe structuri in jaquard, ajour , optari, intarsia ca si orice produs pe care clientii nostri il cer si masinile noastre il pot realiza. 

.

SECTIA CROI

 

Avem o masina de croi automata BIEREBI TA 103 care poate sa ne dea rapiditate si  panouri croite la o calitate inalta.

La locatia  noastra principala din Satu Mare avem o masina de croit  KRAUSS 

 

BRODAT

Avem masina fde brodat cu 10 capete asitata de computer-   ZSK 174  care este programata  de cei mai buni programatori  si tehnicieni. Putem realiza broderii cu un numar de 7 culori

CONFECTIE

 

In sectia primara avem urmatoarele masini

 

      12 masini de kett

      10 masini triplock

      8 masini liniare

      2 masini de butoniere

      2 masini de nasturi

      2 masini de cusaturi ornamentale

      7 masini speciale

In sectia secundara avem urmatoarele masini:

      9 masini de kett

      5 masini triplock

      4 masini liniare

      1 masina de butoniere

      1 masina de nasturi

Deasemenea o parte din confectii o producem la subcontractantii nostri cu care lucram de multi ani si avem certitudinea ca acestia sunt in masura sa realizeze manopera de calitate.

Comments